INTERNET POLI OKT2018 Hammy 2

POLI HAMMY – Nova šunka

Samo za velike...
Čak 90% pilećeg mesa! ❤️❗Poli Hammy je pažljivo pripremljena od najkvalitetnijeg pilećeg mesa. Ona je sočna i meka, lagana i ukusna. Inspiriše s prirodnom aromom, blagim mirisom i ukusom šunke.

U kampanji za novi proizvod legendarne robne marke Poli iz Perutnine Ptuj učestvuju poznata lica iz sveta zabave i sporta – košarkaš Luka Dončić kao i glumci Tadej Toš i Enes Bešlagić. Poli sa novim proizvodom Poli Hammy ulazi u novu kategoriju šunki i šunkarica, a na prodajnim policama je možete pronaći već od meseca novembra.

Poli hammy je razvijena kroz pažljivo osluškivanje potreba i očekivanja naših potrošača

Pre lansiranja, Perutnina Ptuj je u saradnji sa istraživačima tržišta u Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj i Bosni direktno od potrošača dobila informacije potrebne za razvoj proizvoda u novoj kategoriji - koncept, karakteristike proizvoda pa čak i ime. Više od 2000 ispitanika u istraživanju agencije Valicon se izjasnilo vrlo pozitivno o brendu Poli, koga jasno povezuju sa stalnom evolucijom i čestim inovacijama tako da lansiranje Poli pileće šunke pod nazivom Poli Hammy za njih nije bilo preveliko iznenađenje i prihvaćeno je jako dobro.


Uz Poli su odrasle mnoge generacije. Izvanredan kvalitet govori o tome da je i posle 44 godine Poli i dalje sa nama i nastavlja punom snagom. Zato nam sada sa ponosom predstavlja najbolju pileću šunku Poli Hammy.

Nazad na spisak