Gl3.baner POLI MARATON 2021 poli stran SRB 2

Poli maraton 2021, 19 jun

Poli maraton 2021.

Ovogodišnji Poli maraton, 19. po redu, održaće se 19. juna i biće potrebno da vozite najmanje 19 km.
Celokupna situacija nas je naučila da možemo da se organizujemo malo drugačije i da napravimo sjajan virtuelni događaj. Uspeli smo da proširimo naše međunarodne timove i značajno povećamo broj prijava za maraton!

Kako učestvujete na 19. Poli maratonu?
U subotu, 19. juna, potrebno je da vozite najmanje 19 km za 19 godina Poli maratona. Rutu vozite u blizini svog doma ( sam birate i određujete gde ćete voziti). Svako ko neće moći da vozi u subotu može to učiniti u petak ili nedelju do 18h.

BESPLATNA PRIJAVA!

Zajednički virtuelni start biće kao i u ustaljenom programu Poli maratona u 11h. Predsednik biciklističkog kluba Perutnina Ptuj mag. David Visenjak će označiti početak ugodne subotnje vožnje.
Virtuelno druženje će trajati tokom čitavog dana na LIVE FACEBOOK I INSTAGRAM EVENTU POLI MARATON 2021.

Kako ćete dokazati da ste vozili Poli maraton?
Vozite rutu koja vam najviše odgovara. Svoju vožnju dokazujete pomoću »tracking« aplikacije STRAVA i objavom na svom Facebook ili Instagram profilu uz ispis #polimaraton. Ukoliko ne koristite »tracking« aplikaciju učešće na Poli maratonu dokazujete fotografijom svog brojača ili selfijem sa rute uz ispis #polimaraton.

Prijavljeni biciklisti koji objave fotografije svoje vožnje sa »tracking« aplikacije mogu da osvoje vrhunsku Poli biciklističku majicu.

Nazad na spisak