Poli majice

Poli proslavlja i nagrađuje. Ludi izazovi donose još luđe nagrade - Poli majice. Otkačene, smešne i unikatne baš kao i Poli. Koja majica ti se najviše dopada? Upusti se u Poli izazov i možda će majica biti tvoja!

#1

Poli metar

Majica METER

Lud si za frekvencijom, herzima i decibelima, a ne znaš zašto? Na slab zvuk zakolutaš očima? Daljinski je samo tvoj i nikada nisi zadovoljan jačinom zvuka kada gledaš napetu seriju ili akcioni film? I baš tad te uhvati nenormalna glad? Čini li se i tebi da kvadratići za zvuk neverovatno podsećaju na Poli? Hm, Hm, hm.

#2

Poli slušalice

Majica SLUSALKE

Da li možeš da zamisliš svet bez muzike? Ne možeš da se setiš kada si poslednji put u prodavnicu otišao bez slušalica u ušima? Bole te ramena jer te prijatelji stalno udaraju laktom? I tebi nedostaje polifona melodija za telefon sa zvukom pravog ugriza Poli? Vreme je za novi komad u tvojoj garderobi. Obuci Poli slušalice.

#3

Poli jednosmerna

Majica SMER

Da li si nezaustavljivi osvajač ili hladnokrvna srcolomka? Da li želiš u svakom trenutku da označiš jednosmernu ulicu između potencijalnog plena i sebe? Jedeš Poli sa osećanjima, polako, zavodljivo i nakon toga uvek senzualno obližeš usnice? Komuniciraš bez ustezanja ili polukružnog okretanja? Na pravom si putu. Obuci se za lude pohode i postani obavezni posetilac letnjih zabava. U svakoj diskoteci. Na svakoj plaži.

#4

Poli Švajcarska

Majica SVICARSKA POLI

Da li si lud ili luda za planinama, kanjonima, ponorima i kantonima? Ne možeš bez adrenalinskih sportova i svake godine istrčiš maraton? Da li te ukus Polija podseća na Laru Gut i od alpinaca poznaješ samo Michaela von Grünigena? Skijaš, voziš bord i skejt, skačeš padobranom i imaš dva računa u banci bez posebnog razloga? Ako si se u svemu prepoznao, prava majica za tebe je - Poli Švajcarska.

#5

Poli Kina

Majica KITAJSKA POLI

Obožavaš znakove, tetovaže, simbole i hijeroglife? Ne možeš da odoliš iskušenju i skeniraš svaki QR kod koji ti zapadne za oko? Razmišljaš o tetovaži na kojoj bi na kineskom bilo napisano da si lud? Za Poli? Da li si toliko znatiželjan da bi otputovao u Peking samo da naučiš da pročitaš natpis u svom omiljenom kineskom restoranu? Da, znamo, još više bi bio lud za Poli ako bi se zvala 保利?

#6

Poli jabuka

Majica POLI JABOLKO

Da li si veliki obožavalac jabuka i reči koje započinju malim i? Veruješ da je dizajn u jednostavnosti i da je jednostavnost u dizajnu? Ne jedeš hranu koja nije objavljena na tvom Instagramu, a svoju Poli najpre nežno ugrizneš za desni rub? Veruješ da su neke stvari jednostavno lude i u njih se ne sumnja? U redu. Predstavljamo ti potpuno novu majicu Poli jabuka. Samo za tebe.