Vruć hleb sa Polijem

20 min. s levom rukom
  • 300g POLI
  • 400g francuskog hleba
  • 100g maslaca
  • 2 kašike kečapa
  • 300g gauda sira narezanog na male kocke
  • 180g sveže paprike
  • 300g paradajza
  • 4 šnite gauda sira
  • 1 kašičica mešavine začina
  • so, mleveni biber

Francuski hleb izrežite po dužini, obe polovine pažljivo premažite maslacem i stavite u pekač. POLI i sir isecite na kockice, dodajte kečap, mleveni biber, mešavinu začina i dobro promešajte. Nadevom premažite obe polovine hleba i stavite u zagrijanu pećnicu na 200°C. Pecite približno 12 minuta. U međuvremenu, narežite paradajz i papriku na tanke šnite. Kada je hleb pečen, izvadite ga iz pećnice, na njega složite paradajz i papriku i posolite. Šnite sira isecite i stavite ih na vrh. Zatim hleb vratite u pećnicu na približno 3 minuta, dok se sir ne istopi. Izrežite na manje komade i jedite vruću.