KAKO SE PRIJAVITI NA VR POLI PETICE?

Prijavljujete se kod hostese sa imenom/nadimkom koje želite ali pazite: ime se prikazuje na ekranu I na tvom Poli petice video snimku, zato budite pažljivi sa izborom imena da vam kasnije ne bi bilo neprijatno. POLI PETICE video se automatski snima tokom VR igre I skladišti na www.petice.rs. Do svog POLI PETICE videa, koji je neophodan za učešće u promotivnoj kampanji, pristupate pomoću jedinstvenog QR koda ili preko ID broja koji se nalazi na POLI PETICE narukvici u period 12h do 48h od završetka takmičarskog dana. Ukoliko u roku od 48h nakon završteka takmičenja ne preuzmete i objavite POLI PETICE video snimak na svojoj Facebook stranici video će biti uništen i nemate mogućnost za dalje učešće u promotivnoj kampanji.

 

Lokacija i termin takmičenja:

  • 17.–19. 5. Tržni centar Big fashion

 

KAKO SE REALIZUJE VR TAKMIČENJE?

Takmičenje se obavlja pomoću VR naočara i kontrolnog uređaja koji je bezbednosnom ručkom pričvršćen za ruku kako ne bi skliznuo. U virtuelnom prostoru prvo potražite crvenu/zelenu tačku. Ukoliko je tačka crvena, napravite korak kako bi se boja promenila u zelenu što znači da ste u pravilnom položaju. Da biste započeli igru pritisnite taster ispod kursora na kontrolnom uređaju. Da biste izbegli vrtoglavicu nemojte se previse kretati. Ukoliko dobijete vrtoglavicu tokom igre, zatvorite oči i skinite naočare. Žao nam je vi ste među nekolicinom učesnika kojima VR prostor ne odgovara.

 

Trening. Kada se pojaviš na VR terenu pogledajte desnu stranu gde je korpa sa tri lopte. Kontrolni uređaj približi lopti. Kada iznad lopte pojavi žuti prsten pritisnite taster ispod pokazivača. Zadržite stisak, usmerite uređaj prema košu, zamahnite i otpustite okidač kada smatrate da je prikladno. Ukoliko lopta ne upadne u koš poen je izgubljen. Ostavite je na podu i nastavite dalje ponavljanjem postupka.

Takmičenje. Po završetku treninga automatski počinje takmičenje. Na svakoj od pet pozicija je pet lopti. Postignut koš sa narandžastom loptom se računa kao jedan poen dok se koš postignut sa Poli loptom računa kao dva poena. Ukupno imaš 120 sekundi zato ne oklevaj. VR iskustvo je tako moćno da nekad zaboraviš na vreme. U VR prostoru se sve dešava automatski.

 

Kako dajemo Luki Poli petice? Nakon isteka 120 sekundi pojavljuje se VR Luka koji pokazuje svoj dlan. Kada svoj VR uređaj usmerite prema njegovom dlanu vaš VR rezultat se pretvara u Poli petice. Na taj način promovišemo košarku i svakih 500 Poli petica se pretvara u komplet košarkaških lopti koje će biti podeljene osnovnim školama.

 

Ali ovo je animacija, gde je pravi Luka Dončić? Kako je pravi Luka Dončić u Americi pripremili smo Apple watch sa aplikacijom kako bi ispratio koliko je Poli petica njegov virtelni dvojnik postigao. Zbrajanje Poli petica pratiš na www.petice.rs.

 

Capture rs

 

MOJ VR REZULTAT JE TOP? ŠTA JE NAGRADA?

 

Za promotivnu kampanju POLI PETICE se prijavljuješ na sajtu pomoću QR koda ili ID broja koji je ispisan na tvojoj POLI PETICA narukvici.

 

KAKO UČESTVUJETE U PROMOTIVNOJ KAMPANJI?

Prijava i pravila


Za promotivnu kampanju se prijavljuješ i pristupaš svom video snimku pomoću ID broja koji se nalazi Poli petice narukvici. Pomoću telefona očitaj QR kod ili na sajtu www.petice.rs unesi svoj ID broj. Nakon prijave na sajtu te čeka tvoj Poli petice video snimak koji do sad nije bio vidljiv za javnost. Imate tačno nedelju dana da sakupite što veći broj lajkova na svojoj Facebook stranici (računaju se lajkovi, deljenja i komenatri). Što više lajkova sakupite veća je mogućnost da osvojite glavnu nagradu. Lajkovi koje prikupite nakon sedam dana odnosno 168h ne utiču na finalni rezultat.

 

Konačni rezultat koji se računa u promotivnoj kampanji je VR rezultat pomnožen sa brojem lajkova koje je vaš video prikupio na Facebooku.

 

Ukoliko vas konačni rezultat rangira među 100 najboljih sigurno osvajate simboličnu nagradu i učestvujete u izvlačenju za glavnu nagradu koje će biti održano 1.6.2019. na Poli maratonu u Ptuju.
Glavna nagrada= 2 X putovanje u Ameriku sa avio kartama, noćenjem i ulaznicama za NBA utakmice sezone 2019./2020.

Detaljnija pravila i uslovi za učešće u promotivnoj kampanji se nalaze ovde.

Srećno!

 

Napomena:Facebook nije organizator promotivne kampanje, nije povezan sa njom i ne snosi odgovornost za njeno sprovođenje. Organizator promotivne kampanje je Perutnina Ptuj koja je odgovorna za rešavanje problema i pomoć učesnicima prilikom učešća u promotivnoj kampanji.